Serena Blue Cold, Ravenklauw

Ga naar beneden

Serena Blue Cold, Ravenklauw

Bericht van Serena op ma nov 15, 2010 6:26 pm

Volledige naam:Serena Blue Cold
Verleden:Haar verleden is nogal een warrig geheel. Haar moeder zette haar bij een dreuzel familie, omdat haar ouders haar hiertoe dwongen; ze was pas 16. Toen ze 9 was, was ze een redelijk probleem geval, ze weigerde te eten en zat al haar vrije tijd op haar kamer. Op de basisschool maakte ze er een grote puinhoop van door niet te doen wat haar gevraagd werd, en hierdoor werd ze op een kostschool geplaatst, maar toen ze even thuis was, vlak voor het beginnen van een nieuw schooljaar op zweinstein kwam er een brief binnen voor haar, en nu zit ze dus op Zweinstein.
Familie: Ze kent haar eigen ouders dus echt, ze weet er alleen van dat ze beide ook op Zweinstein hebben gezeten ook beide in Ravenklauw. Ze beschouwt haar 'adoptie ouders' als haar eigen en haar kleine zusje is haar alles. Hoor oma's en opa's ziet ze minder omdat zij niets te maken willen hebben met haar, ze ziet ze dus alleen op de verjaardag van haar ouders en zusje.
Haar:Ze heeft haren die zo zwart zijn als de nacht, hoewel ze deze al wel in honderden verschillende kleuren had geverfd, tot haar moeder die verbood omdat ze vond dat ze haar haar verknoeide. Nu heeft ze dus haar eigen zwarte haarkleur.
Ogen:Haar ogen steken nogal af bij haar haar omdat deze fel blauw zijn. Te vergelijken met die reclame van dat parfum XD.
Lengte:Ze is niet wat je noemt groot, dit is nog een grote tegenstelling met de ouders waar ze nu bij woont. Ze is maar 155 centimeter maar voor haar is het genoeg.
Link naar lookbook persoon, als je daar foto's van gebruikt.:--
Vrijetijds kledingstijl:Ze draagt in haar vrije tijd gewoon simpele outfits; in de zomer bestaan die uit een hotpants' en een shirt en in de koudere tijden uit een lange jeans en een shirt. Haar maakt het niet echt uit, zolang het maar geen jurkjes zijn; daar heeft ze iets tegen.
Innerlijk:Ze is een redelijk meisje; daarom verbaasde iedereen zich er eigenlijk over dat ze bij Ravenklauw kwam, maar tijdens de lessen en ontbijt en dergelijken gedraagt ze zich voorbeeldig. Ze verbergt zich meer achter haar rebelsheid om onder oordelen van anderen uit te komen. Ze uit zich eigenlijk in muziek, als ze zonder haar vriendinnen en vrienden is zie je haar eigenlijk altijd neurieën, zingen of iets in die richting. Daarnaast heeft ze grote interesse in de Romeinse Tijd.
Afdeling:Ravenklauw.
Geboortedatum:1-7-1994
Huisdier (Keuze uit: Rat/muis, uil of kat.):Een kat; Nero. Hij is heel dominant, net zoals Keizer Nero uit het Romeinse Rijk, daar heeft ze hem dan ook naar vernoemd.
Interesses:Nou, vhet Romeine Rijk en die tijd en muziek. Daarnaast vindt ze het ook leuk om haar oude shirtjes te verbouwen tot nieuwe, door er een print op te drukken of er bloemen op te naaien.
Liefdes leven:Ze is, iets wat je niet zou verwachten als je haar ontmoet, nog een groentje en heeft ook nog nooit een vriendje gehad. Ze heeft wel een paar keer een 'crush' gehad, maar bij jongens die ze leuk vind is ze ineens heel stil, daaraan kun je dan ook vaak zien dat ze je leuk vind, en durft ze je eigenlijk niet aan te spreken.
Door (Real name please.):.Puck.


Laatst aangepast door Serena op ma nov 15, 2010 6:33 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Serena

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 14-11-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Serena Blue Cold, Ravenklauw

Bericht van Abigail op ma nov 15, 2010 6:32 pm

Afdeling in de titel, dan goed gekeurd!

Door deze aanmelding wordt het volgende van je verwacht;
-Activiteit.
-Goed RPG.

Lees eerst de regels door, voor je aan het RPG begint.

_________________
avatar
Abigail

Aantal berichten : 659
Registratiedatum : 25-10-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Maarheeze

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Serena Blue Cold, Ravenklauw

Bericht van Serena op ma nov 15, 2010 6:34 pm

Haha, sorry. Gedaan.
avatar
Serena

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 14-11-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Serena Blue Cold, Ravenklauw

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum