Lancelot Robert Alexander Crossfight, Huffelpuf

Ga naar beneden

Lancelot Robert Alexander Crossfight, Huffelpuf

Bericht van Lance op za nov 06, 2010 5:12 pm

Volledige naam: Lancelot Robert Alexander Crossfight, noem hem Lance en geen Lancelot
Verleden: Lance was altijd al doodongelukkig. Dit kwam echter door zijn ouders die altijd te veel van hem verwachtte. Altijd zou hij het beste in alles moeten zijn, in alles wat zij wouden. De kans om zichzelf te zijn werd hem hierdoor volledig ontnomen. Dat stond dus gelijk aan zijn geluk gevangen te houden, zijn glimlachen.De rijke feestjes en de fake-smiles kwam op een dag zijn strot uit en toen liep hij weg van huis. Enkel voor die ene dag. Hij ontmoette mensen die hij misschien achteraf beter niet had ontmoet, maar die mensen hebben hem gemaakt zoals hij vandaag de dag is.
Hij leerde hoe de wereld proefde, hoe vrijheid smaakte. De mensen die hij ontmoette onder de zomervakantie waren echter geen tovenaars, maar Dreuzels. Natuurlijk schaamde zijn ouders zich dood toen hij met die mensen omgingen. Niet echt bepaald om die mensen, maar eerder in het feit dat hij zich los had gemaakt van hen, dat hij niet langer meer zijn best ging doen om mensen tevreden te stellen.
Lance heeft dus een hele nieuwe weg ingeslagen en is blij dat hij uiteindelijk verlost is van zijn ouder die zich eerder als slavendrijvers gedroegen. Zijn jeugd was niet zo heldhaftig als misschien die van andere, maar veel kan hem dat niet schelen.
Familie: Lance heeft dus nog zijn beide ouders (of toch niet?) genaamd: Elena en Chase. Ook heeft hij nog een jonger broertje van negen waar hij helemaal verzot op is. Alleen voor hem komt hij naar huis.
Haar: Zijn haren kleuren erg donker zwart. Echter zit het altijd warrig omdat hij het niet beter krijgt. De lengte ervan rijkt net tot over zijn oren.
Ogen: Lance zijn ogen zijn erg donker. Soms lijken ze zwart te staan, maar eigenlijk zijn ze erg donker bruin. Deze kleuren met een beetje lichtinval lekker warm bruin.
Lengte: Eerlijk gezegd is hij best groot; zo'n 1m 87. Aardig veel voor zijn leeftijd.
Vrijetijds kledingstijl: Lance is niet echt de jongen die zichzelf helemaal versiert of echt het meeste belang in zijn kleding stopt. Hij gaat meestal door het leven met een baggy jeans die hier en daar aan de knie gescheurd kan zijn. Daarop een T-shirt en/of trui met leuke opdruk. Soms draagt hij dan echter weer een "nettere" jeans met daarop een shirt (effen of niet). Daarbij kan je hem wel herkennen aan zijn mutsje. Iets wat hij vaker draagt als het nog een beetje koud is.
Innerlijk: Lance is iemand die liever kijkt vanaf een afstand. Zo kijkt hij graag naar meisjes, maar enkel houden met kijken. Nooit zal hij daadwerkelijk wat over die ene mooie blonde barbie aan die ene tafel willen weten. Sommige mensen trekken dan opeens wel erg veel interesse en met die zal hij dan wel proberen contact de zoeken. Met andere woorden; hij staat niet graag in de spotlight..
Hij houdt er wel van om een beetje mysterieus te gaan doen. Zeker als mensen er op in gaan. Heerlijk om even met een ander te sollen. Volgens sommige mensen heeft hij een soort van sfeer rond zich hangen dat hen verteld dat Lance niet saai is. Dat bewijst maar eens weer dat hij altijd uit is op het onbekende, dat hij alles wilt ontdekken. De nieuwsgierigheid is ook dus groot. Haar op zijn tanden heeft hij genoeg. Durven is alles net zoals spanning.
Lance zijn interesse krijg je dus als je opvalt en dit niet perse op een goede manier. Hij houdt van mensen die zowel serieus als echt gek kunnen zijn. Sympathiek is hij wel en ook dus vriendelijk. Lachen doet hij maar al te graag.
Maak hem niet boos of je verwacht je aan dingen, waar je helemaal je liever niet van wilt verwachten. Irriteer hem ook niet of hij kan erg gemeen uit te hoek komen. Zijn vrienden/ mensen die hij moet beschermt hij ook maar al te graag.
Afdeling: Huffelpuf, het geeft hem het idee dat hij echt een mislukkeling is en dat niemand hem wilt.
Geboortedatum: 20 april.
Huisdier: Een kater genaamd Ghostbuster.
Interesses: Lance doet aan freerunning om zijn vrijheid te vertegenwoordigen en natuurlijk toont hij ook interesse in meisjes.
Liefdes leven: Meisjes moeten eerder speels zijn en tegen een stootje kunnen om zijn vriendin te worden. Relaties zijn eerder niet echt wat voor hem. Hij speelt liever spelletjes. Alleen als je echt wat met zijn gevoelens hebt gedaan zal hij moeite voor je gaan doen en leer je meteen een andere Lance kennen. Eenmaal hij ook daadwerkelijk chemie voor je voelt, wilt hij ook niks anders dan jou.
Door: Laura


Laatst aangepast door Lance op di nov 09, 2010 6:20 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Lance

Aantal berichten : 389
Registratiedatum : 06-11-10
Leeftijd : 22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lancelot Robert Alexander Crossfight, Huffelpuf

Bericht van Abigail op za nov 06, 2010 9:26 pm

Goed gekeurd!

Lees de regels goed door, voor je aan het RPG begint.

____________________________
Geen zin om over te stappen op Albus Perkamentus.

_________________
avatar
Abigail

Aantal berichten : 659
Registratiedatum : 25-10-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Maarheeze

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum